Linus födelsedag



Vilken dag,  och vilken nöjd kille :)

Igår kväll när Linus gick och lag sig,  sa han Jag vill ha ett paket på frukostbrickan och resten vill jag öppna när främmandet kommer ;) Sötis, bara för att så gjorde Linnéa när hon fyllde, hon skulle ju till skolan :)


Som han sa så blev det, ett paket på frukost brickan när vi gick upp och sjöng. Han fick dock ligga vaken ett tag och vänta, Alwa hade bestämt att ta sovmorgon ....
När han sen klev ur sängen och fick syn på paketen, var det nån som glömde vad han sagt kvällen innan, alla paketen öppnades med en rasande fart.


 
Bilbanan skulle byggas direkt och sen var det bråttom ut i snön, Linnéa var snäll och hängde på. Albin bytte om och åkte på match, givetvis innebandy :)
Dem gick till pulkabacken och efter en timme kom dem hem och hämtade varm choklad, smörgås och en chokladbit, sen bar det av till backen igen. 
På eftermiddagen då Albin kommit hem efter en vinsten 8-1, Albin tre mål, kom gästerna. Linus blev eld och lågor över sina presenter. 


Han är alltid så tacksam. Nät det var dags för fika, sa Linus att han inte ville ha, gissa om jag höll på svimma, han inte fika. Med lite övertalning kom han, men han satt inte länge, inte ens tårtan han beställt, åt han. 



Han blåste iallafall ut ljusen :) 


Här hemma är det så att födelsedags barnet får välja middag, Linus valde tacos, inte så svårt att gissa ;) 


Det var en trött och nöjd kille som lag sej, men hade svårt att komma till ro, ville fortsätta leka. 
Jag smet iväg till Frisks när allt var till sin ordning, nu väntar sängen...

Natti natti 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0