Kusin besök

Idag har vi haft mysdag tillsammans med min kusin och henne barn. Det har varit studiedag i skolan. Vi har pratat, ätit, pratat, fikat och pratat ännu mer, vips hade hela dagen gått och det var dags för dem att åka hem :(
Hoppas på att åter kunna ses på höstlovet.
Nu sitter jag nyduschad efter ett tufft pass på Friskis, sängen ropar ;)

God natt, sov sött


Puss

Ska det pussas ska det pussas ordentligt enligt Alwa <3


Mysdag

Det gick ju kanon att gå på bio med Linus. Han tyckte det var jätte spännande, satt så fint och åt sina popcorn.
Emelie och Linnéa var på en annan bio, den slutade timme efter våran, så medans vi väntade tog vi en sväng till Gränby Centrum. Linus fick köps ett flygplan från filmen han just sätt. Det var nog pricken över i. Jätte glad kille.
När vi satt och väntade i bilen på brudarna, sa Linus Mamma jag får utbrott på dej, nu åker vi jag orkar inte vänta längre :)) Brudarna hann intemer än hoppa in i bilen och jag körs iväg innan han sov :) Alla nya intryck tog på krafterna.
Nu har jag varit och tränat, varvar ner i soffan, snart sängen. Imorgon väntar jätte mysigt besök av min kära kusin med barn:)

Natti natti

https://cdn3.cdnme.se/1833110/6-3/pic_524889e3ddf2b325b8dd36ed.jpg" class="image">


Bio premiär

Nu sitter jag på filmstaden med världens lyckligaste kille, första gången på bio. Givetvis ska vi se premiären på filmen Planes.
Kul att se om han sitter stil :)


Fotboll

Laddar upp inför match med Linnéa, varm kopp kaffe


Höst shopping

Har tillbringat en shoppingdag tillsammans med Åsa i Kista gallerian, vi startade givetvis med gofika innan vi började shoppade efter fem timmar kunde vi inte bära mer och magarna var hungriga. Vi avslutade med en mycket smaskig middag.
En kanon dag :)


Höst städ

Efter att ha städat inomhus hela förmiddagen, gick jag och Alwa ut och städade tomten innan Linus skulle hem från dagis. Plockade undan alla nya trädgårds möbler och lounge soffan som kom med lastbil igår. Det blev en hel del blöta kartonger, dem ligger nu i containern.
När barnen åt lunch lagade jag i ordning en pasta carbonara till middagen, så dem kan värma när jag är och tränar.
Nu har vi precis vilat en stund, tom jag lag mej och sov en stund, men nu är det bara att sätta fart igen, skolbarnen ringer väl snart och vill hämtas, latmaskar ;)
Bye bye


Vardagsmys

Lite vardagslyx förgyller tillvaron, hade ett oplanerat besök igår, alltid lika trevligt. Tände ljus i höstmörkret och fixade en ostbricka.
Sent i säng och kl 6 ringde klockan, morgon PW på G, snart måste understället fram, det var lite kallt om stjärten i morse.
Nu är dem barn som ska iväg lämnade, Alwa leker och jag ska njuta av frukost.

Ha en bra dag :)


John Blund

God natt saga på G

Natti natti


Fryser

Brr vad jag fryser, hoppas på
att det är vädret och inte att jag håller på sjuk. Alwa låg med 40,1 i feber hela dagen igår, imorse låg den på 38.
Linus sim hade feber i helgen har fortfarande inte hämtat krafterna, somnade i soffan efter dagis.

Nu brinner höstens första brasa :)
Dags att börja med middag, ikväll får jag trevligt besök från Leksand :))

Tjing tjing


Morgonstund

Skönt att vara inne i värmen efter en blåsig och kall promis..


Tystnad

Har inte skrivit på ett par dagar pga den tragiska dödsolycka som inträffade i Storvreta i Onsdags. Man får sej en tankeställare....mina tankar finns hos den drabbade familjen.

Annars har livet rullat på som vanligt, hösten är här, barnen har växt, garderoberna ekar då tomma. Har börjar lite smått att fylla på :)
Helgen har bjudit på fint väder, och lite fest med goa vänner :)
Tyvärr vaknade Linus upp igår med hög feber och låg däckad på soffan mest hela dagen, idag var han åter pigg, efter en lång sovmorgon, Alwa sov också länge, precis vad jag behövde efter en sen natt ;)
Idag har Albin haft match, Linnéa igår, ingen helg utan bollspel ;) Mamma som varit på Cypern, kom ut och hälsade på, åt middag med oss, hängde sen med på våran shoppingrunda :)
I skrivande stund vaknar Alwa upp och yrar, hennes tur med 39,5. Nu har hon fått en supp och lite välling och ligger åter i sängen, bäst att jag också kryper ner.

Natti natti


Dagens skörd

Har precis tagit tag i dagens skörd med tvätt. Det kan faktiskt vara kul att vika om man får hjälp och busar till det lite ;)

Kram


En skön start

Tjing :)

Klockan sex ringde klockan, dags för promenad, tog emot lite, sjuk träningsvärk i rumpen efter gårdagens intervall träning.
Klockan sju var det väckning av barn,plocka i och ur diskmaskin,bädda, fixa ordning båda småfisarna, fixa frukost, försöka att själv slippa se ut som en rugguggla ;) , ja det vanliga morgon stöket. kl åtta lämna barn i skolan, direkt till dagis och inskolnings samtal. Allt var bra på dagis, Linus har tydligen stor empati och bryr sej mycket om alla barn, måste brås på mor sin ;)
Hem och lämna av Alwa till Emelie, vidare in till stan för en ansiktsbehandling, därefter en välbehövlig massage, såå skönt.
Pefekt start på dagen, precis vad jag behövde.
Nu njuter jag av lite lunch, medans barnen vilar, trodde inte Alwa skulle somna, hon sov i Emelies knä när hon åt frukost. En ovana hon börjat med :)
Ska börja planera inför kvällens fotbollsträningar, stor handling etc.

Ha en skön dag :)kr


<3

Kärlek


Vemodigt

Innebandy innebandy, Linnéa är på cup i Sigtuna, Albin har spelat match i Allians. Jag och små fisarna åkte med Albin, var på cup hela förra helgen, det tar hela dagen och dem små är inte allt för roade av att vara borta en hel dag, mycket väntan mellan matcherna. Det tar även på mina krafter ;(
Albins lag vann, Albin fick straff som han satt, kul :)
Nu sitter jag i solen och njuter med en kall Sangria, kanske höstens sista varma dag, vemodigt....
Får drömma mej bort till varmare breddgrader. Har kollat lite på en weekend till Spanien, lite egen tid, precis vad jag behöver. Samla energi, ibland känns det som man bara tas föregiven. Älskar ju givetvis att vara hemma med barnen, men ibland behöver även jag andas ;)
Nej nu lär jag väl samla lite krafter till att börja med lite middag,blir nog hamburgare a la Linda ;)

Kramiz


Full fart mot helgen

Idag har det lekts på öppna förskolan, städats, tvättats, handlats, nu blir det ett pass på Friskis. Helgen bjuder på innebandy och fotboll för båda Albin och Linnéa, ingen brist på sysselsättning alltså ;)

Trevlig helg :)


Mysig stund

Efter en timmes morgon PW, är det gott med frukost. Alwa kryper upp i mitt knä och tar en lite lur, goseunge.
En mysig stund <3

Kramiz


Underbar kväll

Efter en skön och avkopplande kvälls promenad, hela 18 grader ute, hoppar jag i säng.

Natti natti


Capri sonne cupen 2013

Här har det varit innebandy för hela slanten. Linnéa är på träningsläger i Finland torsd- måndag.
Albin har spelat Capri Sonne cupen i Tumba. Den startade i fredags med en sen kvällsmatch, en vinst. Jag låg hemma för mej själv och blev uppdaterad, Albin inledde med att göra ett mål nästan direkt, lag även en straff som satt. Hela laget spelade bra, vinst med 7-1.
Albin var hemma sent, direkt i säng, kl ringde 6.20, gäsp. Halv åtta packade jag in dem små, sen drog vi med Albin mot ännu en spännande innebandydag. Barnen har skött sej exemplariskt trotts två timmars väntan mellan alla matcher.
Fick Alwa att sova nästan en timme i vagnen, Linus roade sej i en lekpark, hade suveränt väder. Lördagens resultat blev en förlust och tre vinster, dem gick vidare till semifinal idag Söndag. Det blev alltså ännu en sen kväll och en tidig morgon.
Killarna vann semin, nu var dem i final, tyvärr lyckades dem inte försvara fjol årets vinst, men en silver medalj är inte illa pinkat det heller. Dem spelade kanon.
Det blev lite taco fest i kvälls solen, för att fira innebandystjärnan. Tänk att kunna sitta ute kl sex i september och det är 23 grader ute, underbart:)
Nu blir det snart sängen efter en intensiv helg :))

Natti natti


Gasen i botten

Jag och små fisarna styr bilen mot Tumba, Albins innebandycup.
Heja heja


Vilken dag

Jösses vilken dag det varit idag, puh

Snickarna som ska bygga pooldäck dök upp kl 7.
Lämnade barn på skolan och dagis, tog Alwa i vagnen, morgon PW.
Äta frukost, började städa, dags att ta dubbelvagnen och springa och hämta Linus kl elva. Hem fixa lunch, i säng med Alwa, baka lite till snickarna i trädgården , sen började jag möblera om och sortera bort bebis leksaker, hämta barn i skolan, Apoteket, se till att Linnéa packat klart. Hon åker med Dick och innebandylaget till Finland till på måndag.
Laga middag, se till att Albin kom på fotbollsträning, röja kök, bada barn, ta emot lastbilen som kom med en tank med vatten till poolen, vattna gräset som rullades igår( där gamla poolen stått), hänga tvätten och nu ska jag natta dem små. Sen när Emelie kommer hem, blir det lite egen tid för mej på Friskis :))

Kramiz


Höst

Nu känns det att hösten är här, riktigt kallt på morgonen, men solen är fortfarande med oss, värmer skönt på dagen. Linus ville ha både mössa och vantar till dagis idag.
Linus är väldigt trött på eftermiddagarna när han varit på dagis, idag somnade han i vagnen. Han fick stå kvar i solen och sova, efter en stund började undra var Alwa tagit vägen, tittade ut, hon hade gått ut i strumpor, klättrar upp i vagnen och stod där och pratade med en sovande Linus :)
I morse kom pappa med sand till grunden på poolen, det var bara att greppa krattan :( Efter krattning var jag värd lite avkoppling i fem minuter, kaffe latte och en chokladbit :)
Nu blir det sängen Alwa har fått för sej att vakna innan klockan ringer, grrr
Vilket gör att hon blir såå trött på förmiddagen, häromdagen somnade hon i soffan kl tio. Detta gör även mej lite pumsig ;)

Natti natti


Godmorgon

Klockan är tjugo över åtta och jag sitter under en filt i soffan. Har precis avklarat en morgon PW. I morse tog det emot, somnade när kl var två, igår kväll var jag hem till Anna på en mysig ost och vin kväll, så när Alwa vaknade sex och inte somnade om, var det bara att ta henne i vagnen och ge sej ut. Så dem andra i familjen kunde få sova.
Idag avlöser fotbollsmatcherna varandra, idag är det planering som gäller ;))

Nu ska jag göra scones och ha en skön frukost stund :)

Kram


RSS 2.0