Vad händer....

Ja det kan man fråga sej, vad händer...


image description

I lördags kväll satt vi bänkade hela familjen, framför tvn och hade dukat upp en massa gott, för att titta på Eurovision song contest. Loreen är så bra och rodde hem hela skiten. YES!!!!
I Söndags var det morsdag, den firades hemma, ute i solen. Dick skjutsade in Emelie till jobbet på morgonen, när han kom hem hade han handlat en fin morsdag blomma, som min söta älskling Linus gav mej. Jag bakade en god rabarber paj, under tiden fortsatte Dick med rengöring av poolen. Dick som helt plötsligt börjat få ont i höften, fick bara ondare och ondare, så jag gjorde en insatts och hjälpte till. Vi blev nästan klara innan kvällen. När Emelie kom hem fick jag även en present av henne.

image description

På måndag morgon startade jag med en sväng till gymmet, när jag kommer hem har Dick så ont att han beslutat att åka in till akuten, en snäll vän skjutsade in honom. Han hade så ont att han inte kunde klä på sej själv. Dick är inte den som gnäller i onödan, och då vet man att det gör ont :(( Satt uppe hela kvällen för att hämta hem honom, men han fick sjuk taxi vid ett tiden, kom hem helt ner drogad. Dem misstänker höft artros, som om det inte skulle räcka med att han är sjukskriven för att biceps muskeln släppt.
I morse kom Åsa och Oliver och höll oss sällskap. Dick hade tid på sjukan vid tolv, vid två tiden beslutades att han skulle bli inlagd. Snälla Åsa skjutsade upp mej till sjukan, så att jag kunde lämna lite saker till Dick och hämta hem bilen. Emelie var snäll och skötte om hemmet under tiden. Alwa tog jag med mej.
Nu har jag precis varit och hämtat Linneas cykel på skolan, hon åkte med en kompis hem, sen åkte jag och hämta Linnea vid idrottsplatsen, där hon tränat fotboll. Har kastat Linus i säng och nu är det Alwas tur.

image description


Ha det gott!!

Kramiz


Kommentarer
Postat av: Carola 9-barnsmamma:)

Man kära nån, håller mannen på att rasa ihop? Inte bra! Hoppas att det går att fixa och helst snabbt, både höften och bicepsmuskeln..aj!

Kram på er!

2012-05-30 @ 20:10:30
URL: http://blogg.mama.nu/familjenannorlunda/
Postat av: Linda

Ja det är nog bäst att byta karl till nått yngre ;))

Bicepsen går nog tyvärr inte att laga, håller nu tummarna för höften, natti natti

2012-05-30 @ 22:17:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0