Baka baka liten kaka

Ligger här under filten och tittar på när Sverige spelar match. Passar på nu i pausen att blogga lite.
Idag har jag varit inne hela dagen, bakat bakat och bakat, har även städat. I morgon blir det fortsatt bakning, inte många dagar kvar till dopet nu. Skulle ha gjort lite kakor ikväll, men fick ett mindre roligt samtal på eftermiddagen, att man aldrig kan få ha det lugnt och skönt, orkar inte ens gå in på detta. Linus kom fram till mej och frågade, mamma lessen, på sitt eget lilla språk. Gullunge :)
Ikväll var det fotbolls träning för hela slanten, Albin som inte har varit sugen på att spela, åkte faktiskt och prov tränade, gissa om lagkompisarna blev glada. Dem har match i morgon och vill ha med Albin. Dick och Emelie var ute och övningskörde en timme, medans barnen tränade.
Jag har ju letat som en galning efter Foppa tofflor i st 23, hittade igår på stadium. Linus blev så glad och nu sitter hans fina Cars märken på plats:)) Han har manekängat runt i sina nya kläder ett antal gånger idag.
Nej nu ska jag återgå till matchen :))

Kram kram


Kommentarer
Postat av: Brittmari

Vad fin han är mormors lille gulleplutt!Jättegosig!

2012-05-15 @ 22:08:23
Postat av: Lillis

Deichmann (stavning??) i Gottsunda C har foppatofflor som ser ut som cars även gympaskor och gummistövlar :) ett litet tips bara :)

2012-05-16 @ 18:07:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0