Ännu en helg har passerat

Sitter i nuläget på rumpan på golvet i lekrummet, väntar på att klockan ska bli läggdags för dem små så att jag kan åka in och träna.
Det har varit mycket sport i helgen men inte så mycket för egen del.
I fredags hann jag både med gymmet, aerobics och en PW med vagnen, tanken men promenaden var från början att jag skulle få Alwa att sova en powernap, men det är nått fel i huvudet på mej, kan ju inte gå i ett lugnt tempo:)
Promenaden slutade med att fel barn sov, hmm.
I lördags förmiddag packade jag fyra barn i bilen och åkte till Hallstavik, Albin hade innebandymatch, vinst med 10-4. Dem små hade myror i brallan, så när man åker själv är det lätt att missa en del, missade två av Albins mål :(
På kvällen mös jag Albin och Linnéa ner oss i soffan för att se på mello, när det börjar hör vi från Linus rum, Nu kör vi :))
Vinnaren blev inte den vi tyckte, Albin ville byta kanal. Jag tyckte Danny var bäst, hi hi Ja jag vet att han inte tävlade:)
I morse tog vi det lugnt på morgonen, Alwa sov till kvart över tio, sömntuta. Vi tog det lite för lugnt, Linnéa hade samling 11.15 och jag trodde det var hemma match, så när Linnéa sa till mej ett det var stan, blev det bråttom vill jag lova. Där sprack min planering :)) Men vi hann :)
Trevlig kväll!!

Kramiz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0