Måndag 16:e Januari

Go kväll, sitter i soffan med lilleman som tittar på Bolibompa.
Helgen försvann i en rasande fart. I lördags förmiddag tog jag och barnen en tur in till lilla mamma på en fika. Hjälpte henne att koppla in en lampa, så nu lyser det fint i hennes sovrumstak. Linus var helt vild, var tvungen att kolla in mormors alla grejer. När vi sitter i köket kommer han intill oss med en porslins groda som han pussar och säger pappa. Ha ha Grodan Dick.
I söndags var det åter dags för innebandy, Linn'ea hade match i Allianshallen. När det var 30 sek kvar stod det 3-3, då gjorde Linn'ea mål. Puh vad svettigt det var, undra just vilka som var svettigast, jag eller tjejerna :)
Idag har vi försökt komma in i lite bättre morgon tider, jag och Linus kan inte ligga och sova till tio varje morgon, det resulterar i att han knappt hinner sova middag och när bebisen kommer är det skönt om han fortfarande sover middag, man vet ju inte om en annan behöver vila nån dag :) Så i morse väckte jag Linus halv nio, vilken lång förmiddag vi fick. Linus som blivit tokig i att lägga pussel , pusslade medans jag faktiskt packade BB väskan, nu är det snart bara en månad kvar. Med tanke på hur snabbt förlossningarna gått, speciellt den sista, så lär vi ha väskan klar. Eftersom jag väckt Linus i morse var han trött vid lunch, när han sov åkte jag in och tränade, sen började jag baka inför kommande födelsedag. Kan snart öppna kondis här ;)

Nu ska jag kasta lilleman i säng. Dick har åkt och hämtat Albin vid träningen, sen ska vi inta ryggläge och titta på idrottsgalan.

Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0