Capri sonne cupen 2013

Här har det varit innebandy för hela slanten. Linnéa är på träningsläger i Finland torsd- måndag.
Albin har spelat Capri Sonne cupen i Tumba. Den startade i fredags med en sen kvällsmatch, en vinst. Jag låg hemma för mej själv och blev uppdaterad, Albin inledde med att göra ett mål nästan direkt, lag även en straff som satt. Hela laget spelade bra, vinst med 7-1.
Albin var hemma sent, direkt i säng, kl ringde 6.20, gäsp. Halv åtta packade jag in dem små, sen drog vi med Albin mot ännu en spännande innebandydag. Barnen har skött sej exemplariskt trotts två timmars väntan mellan alla matcher.
Fick Alwa att sova nästan en timme i vagnen, Linus roade sej i en lekpark, hade suveränt väder. Lördagens resultat blev en förlust och tre vinster, dem gick vidare till semifinal idag Söndag. Det blev alltså ännu en sen kväll och en tidig morgon.
Killarna vann semin, nu var dem i final, tyvärr lyckades dem inte försvara fjol årets vinst, men en silver medalj är inte illa pinkat det heller. Dem spelade kanon.
Det blev lite taco fest i kvälls solen, för att fira innebandystjärnan. Tänk att kunna sitta ute kl sex i september och det är 23 grader ute, underbart:)
Nu blir det snart sängen efter en intensiv helg :))

Natti natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0