Pulka åkning

Go kväll, har precis lagt mej i sängen, skönt :)
Idag har vi varit ute en hel del. På förmiddagen ville Linus ut, jag hade ingen större lust eftersom vi väntade besök av Åsa och Oliver, men han fick som han ville, vi tog en sväng med pulkan. Jag skulle busa lite med honom och snurrade runt pulkan och då flög Linus ur och slog ansiktet i backen, liten blev så ledsen. Jag torkade honom i det snöiga ansiktet men han bara fortsatte att gråta, då såg jag att det rann blod ur munnen, tänderna hade tryckt håll på insidan av läppen. Stackars liten , vilken dum mamma. Medans vi var ute kom Åsa och då gick vj in och gräddade lite våffla till lunch, och sen blev det sängen. Åsa och jag fikade ;)
När Linus vaknat och ätit mellis ville han naturligtvis ut igen, Albin var snäll och följde med men när Albin ville gå in stannade Linus ute. När jag tittade ut hade Linus tagit pulkan och var på väg ut genom grinden, han skulle till pulka backen, så vi fick snabbt klä på oss.
Sen gick vi en liten stund till backen :)
När vi kom hem satte vi oss och mös i soffan tills det var dags för middag.
Linnea som blivit uttagen att träna fotboll i Diöshallen åkte direkt efter middagen, men när hon kom hem mådde hon inte bra, hon hade feber så hon bäddade ner sej.
Nu ska jag också försöka sova.

Natti natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0